Primăria Costești invită locuitorii satului la evenimentul de lansare a operațiunilor Casei de Ambalare

P1380067Joi, 3 decembrie, ora 11.00 locuitorii satului Costești sunt invitați în cadrul evenimentului de lansare a operațiunilor Casei de Ambalare.

 

În cadrul evenimentului vor veni cu un cuvînt de salut Excelența Sa Jim Pettit, Ambasadorul SUA și Excelența Sa Marius Lazurcă, Ambasadorul României în Republica Moldova. Totodată vor participa și Ion Sula, Ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare și Iurie Bivol, managerul cooperativei FructBiolmex.

 

Primarul satului Costești, Natalia Petrea, invită respectuos consilierii locali, reprezentanții instituțiilor publice din localitate și toți sătenii la onorarea oaspeților și la o excursie prin Casa de Ambalare.

 

Aducem aminte, că obiectul ”Casa de ambalare” a fost construit în cadrul proiectului de dezvoltare regională ”Grup de producători și casă de ambalare pentru servicii moderne de marketing la export”, cu o investiție de 27 milioane lei, inclusiv 15 milioane lei contribuția Fondului Național pentru Dezvoltare Regională și 12 milioane lei contribuția producătorilor locali asociați în cooperativa FructBiolmex.

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×