Costeștenii și voluntarii Corpului Păcii au dat dovadă de bunătate și solidaritate!

12380577_10208431058435882_128183951_nVineri, 18 decembrie  2015, se încheie campania de colectare a hainelor și jucăriilor pentru copiii și familiile social-vulnerabile.

 

Echipa de lucru s-a deplasat în toate instituțiile educaționale și au colectat pungile cu daruri venite din toate regiunile satului și din cadrul Primăriei. Printre donatori se numără locuitorii satului Costești, Ialoveni, Chișinău dar și voluntari ai Corpului Păcii din toată țara, care au donat saci întregi cu lucruri foarte utile atît pentru copii, cît și pentru adulți, grupul de inițiativă le aduce mulțumiri.

 

Lucrurile donate sunt păstrate în siguranță în cadrul Primăriei Costești, de către voluntarul Corpului Păcii Cynthia Katocs și partenerul de lucru Maria Bivol. Cutiile vor fi deschise săptămîna viitoare de către un grup de voluntari, care s-au oferit să sorteze jucăriile și hainele după vîrstă, să le repare și curețe dacă este necesar.

 

Evenimentul caritabil va avea loc în ziua Crăciunului, 25 decembrie 2015, astfel că beneficiarii vor primi cadouri frumoase și utile de la Moș Crăciun.

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×