Invitație la inaugurarea capitalei naționale a tineretului, Ialoveni-2016

”Ialoveni – Orașul Tinerilor, Orașul Posibilităților” este sloganul anului 2016 pentru tinerii din raionul afis capitala webIaloveni.

Astfel, se invită toți tinerii și toți prietenii orașului Ialoveni la evenimentul festiv dedicat lansării Proiectului ”Capitala Națională a Tinerilor 2016”, joi, 18 februarie, ora 15:00, Casa de Cultură Ialoveni.

 

Administrația Primăriei Costești va asigura două transporturi pentru a asigura participarea tinerilor la acest eveniment. Doritorii sînt invitați să se prezinte în două zone ale satului: Liceul Teoretic Costești și Primăria Costești, la ora 13.30. Transportul va fi asigurat spre satul Costești în aceeași locații, după finisarea evenimentului.

 

Potrivit organizatorilor, evenimentul va culmina cu un concert cu participarea artiștilor naționali și locali. Oraşul Ialoveni a primit titlul de Capitală a tineretului pentru a doua oară. Anterior, acest titlu a fost deţinut de oraşele Ungheni în 2011, Cahul în 2012, Ialoveni – 2013, Soroca – 2014 şi Sîngerei – 2015.

 

Astfel, autorităţile îşi propun să sporească participarea tinerilor în procesul decizional şi să-i motiveze să se implice încă mai mult în promovarea politicilor de tineret.

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×