O nouă ședință cu regiunea ”Gîrlea” în legătură cu apeductul

Marți, 21 iunie 2016, beneficiarii apeductului ”La Nucușori” din regiunea ”Gîrlea” din satul Costești au avut o nouă întîlnire cu primarul satului 13515216_10210026990373183_679635087_nNatalia petrea și reprezentanții AO Alternativa. Subiectele abordate în cadrul întîlnirii a fost gestiunea artizanei, plata pentru apă și contribuția pentru proiectul ”Apă de calitate pentru locuitorii satului Costești”.

 

La eveniment au fost prezenți cetățeni din majoritatea gospodăriilor, care au oferit o serie de întrebări primarului, în legătură cu apeductul și gestionarea acestora. După mai multe dezbateriși contraziceri s-a decis în final, de comun acord cu cetățenii prezenți la eveniment următoarele aspecte:

1. Artizana ”La Nucușori” este gestionată temporar de căte Constantin Cegolea, pînă la darea în exploatare a noului apeduct;

 

2. Pînă în data de 1 iulie 2016,  85 de gospodării care au deteriorate contoarele de apă să procure contoare noi pentru a fi înlocuite;

 

3. Pînă la data de 1 iulie 2016,  să fie achitate toate datoriile consumului de apă de către toți consumatorii;

 

4. Contribuția de 1000 de lei pentru proiectul ”Apă de calitate pentru locuitorii satului Costești” să fie achitată în cel mai scurt timp.

 

Pentru că a sosit mai multă lume, primarul satului a vorbit și despre necesitatea continuării proiectului de canalizare a satului, iluminare, apeduct pentru alte sectoare, ș.a. Cîțiva cetățeni au solicitat primarul satului să se deplaseze după finisarea întîlnirii în zona pentru a rezolva mai multe probleme și conflicte apărute în zona ”Gîrlea”.

 

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×