Primarul satului Costești a fost premiat ca ”Cel mai activ partener al voluntarului” de către Corpul Păcii

1Corpul Păcii din Moldova a organizat un concurs pentru partenerii voluntarilor organizației din toată țara. Astfel, președintele Corpului Păcii pe țară, Tracey Hebert-Seck a venit personal în cadrul primăriei satului Costești și a înmînat un certificat pentru realizări frumoase și un parteneriat de succes cu Corpul Păcii. Natalia Petrea a a fost nominalizată de voluntarul Cynthia Katocs, care activează ca voluntar de un an de zile în primărie.

Doamna Tracey a menționat că prin acest certificat dorește să mulțumească tuturor costeștenilor pentru găzduire, deschidere și colaborare.

 

Tracey Hebert-Seck se bucură că autoritățile publice locale din Costești sînt deschise pentru colaborare în diferite proiecte și activități alături de voluntarii Copului Păcii, de aceea își exprimă recunoștința și toata speranța în cît mai multe colaborări.

 

Primarul satului, Natalia Petrea a ținut să menționeze lista proiectelor și activităților realizate de Cynthia Katocs, printre care construirea unui veceu pentru Biblioteca Publică Costești, organizarea campaniei de Crăciun prin care s-au colectat sute de haine și jucării pentru copii social-vulnerabili din localitate, organizarea sărbătorii de Anul Nou pentru beneficiarii centrului de zi ”Curaj”, iar mai nou reabilitarea și echiparea Bibliotecii din sat cu mobilă și condiții de acces pentru toți locuitorii satului. Totodată primarul a spus că: ”Acest premiu este nu doar pentru mine, dar pentru tot satul Costești, care la pe parcursul mai multor ani găzduiește zeci de voluntari în fiecare vară, și pe care îi primim cu drag de fiecare dată cînd 13820898_10210281002563329_1898794734_nvin în localitatea noastră.”

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×