Mesajul de felicitare al primarului satului Costeşti, Natalia Petrea, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Dragi consăteni,p1480084

Crăciunul este acea sărbatoare minunată care ne dă putere să fim mai buni, mai generoşi şi mai curajoşi.

La cumpăna dintre ani, cînd bătrînul 2016 se pregăteşte să plece, iar cel nou, 2017, ne bate la uşă, vă urez ca  buna înţelegere, prosperitatea, încrederea în ziua de mîine să vă călăuzească paşii zi de zi. Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. 


Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug!

 

Fie ca spiritul sărbătorilor de iarnă să pătrundă în casa şi în sufletul Dumneavoastră  şi al tuturor celor dragi! Anul care vine să ne aducă realizări frumoase în satul nostru, în fiecare casă. Este în puterea noastră de a schimba lucrurile spre bine pentru a avea un trai mai bun.

 

Deschideţi inimile şi lăsaţi bucuria Naşterii Domnului Iisus Hristos şi împlinirea din faptele bune să vă inunde sufletul! Steaua Sfîntă de Crăciun să vă lumineze sufletele şi viaţa. Fie ca pacea şi bucuria sărbătorilor să Vă însoţească tot anul.

 

La Multi Ani!

Natalia PETREA

Primarul satului Costeşti

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×