Consiliul Local Costești se întrunește în ședință ordinară

P1400689În conformitate cu prevederile art.29, alin.1 al Legii nr. 436-XVI din 28.12.2006 privind Administrația Publică Locală, primarul satului Costești, Natalia Petrea a emis DISPOZIȚIA nr. 35 din 07 martie 2017, prin care convoacă  în ședință ordinară Consiliul Sătesc Costești la data de 16.03.2017, ora 0900 cu următoarea ordine de zi:

 

  1. Cu privire la executarea bugetului Primăriei satului Costești pentru anul 2016. Raportor: Grigorița Zinaida, contabil-șef.
  2. Cu privire la alocarea unor mijloace financiare. Raportor: Petrea Natalia, primar.
  3. Cu privire la inițierea formării unor bunuri imobile. Raportor: Borta Fiodor, specialist în reglementarea regimului funciar.
  4. Cu privire la aprobarea planului de activitate a Consiliului Sătesc Costeşti în trim. II, anul 2017. Raportor: Petrea Natalia, primar.
  5. Cu privire la scutirea unor copii de plata pentru grădiniţă.  Raportor: Petrea Natalia, primar.
  6. Cu privire la garanția contribuției la proiectul ”Construcția Complexului Turistic Sportiv Costești”. Raportor: Petrea Natalia, primar.
  7. Cu  privire la stabilirea termenelor de pășunat. Raportor: Țurcan Andrei, viceprimar.
  8. Cu  privire la completarea/modificarea unor decizii. Raportor: Petrea Natalia, primar.
  9. Cu privire la casarea unor mijloace fixe. Raportor: Țurcan Andrei, viceprimar.
  10. Cu privire la corectarea greşelilor din cadastru admise la înregistrarea masivă a bunurilor imobile cu nr.cadastral 5515314087 şi 5515314035. Raportor: Borta Fiodor, specialist în reglementarea regimului funciar.
  11. Cu privire la raportul de activitate al postului de poliţie din s.Costeşti. Raportor: Postica Vasile, şeful sectorului de poliţie din satul Costești.
  12. Cu privire la schimbarea modului de folosință a unor terenuri. Raportor: Borta Fiodor, specialist în reglementarea regimului funciar.
  13. Cu privire la delegarea primarului în străinătate. Raportor: Petrea Natalia, primar.
  14. Cu privire la rectificarea bugetului. Raportor: Perevoznic Diana, specialist în planificare.

 

Informăm că toate ședințele consiliului sînt publice și orice cetățean este liber să participe.

Vă așteptăm! 

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×