Cynthia Katocs și-a încheiat activitatea în Primăria Costești

Cynthia Katocs, voluntara Corpului Păcii în cadrul Primăriei Costești își încheie în această săptămînă activitatea sa, care a dat start în anul 2015.

 

Cynthia a fost felicitată de colegii din primărie pentru efortul depus pe întreaga sa activitate și au mulțumit pentru proiectele frumoase realizate cu succes în Costești, dar și pentru pozitivismul cu care a lucrat zilnic în administrația publică.

Primarul satului, Natalia Petrea a oferit Cynthiei o Diplomă de Gratitudine pentru implicarea activă și rezultatele remarcabile obținute pe parcurusl celor 2 ani: ”Cynthia, cred că prin proiectele realizate de tine, ai reușit în 2 ani să faci mult mai mult decît alți locuitori ai Costeștiului, care locuiesc de o viață aici. Ești un exemplu demn de urmat și sperăm că nu se încheie cooperarea noastră aici, de aceea îți spunem pe curînd!”.

 

Colegii din primărie i-au urat Cynthiei succese mai departe și au oferit un suvenir ce simbolizează viața din satul moldovenesc, dar și o carte cu imagini ale satelor din raionul Ialoveni. Maria Bivol, partenerul voluntarului a menționat: ”Colaborarea cu tine nu a ajutat doar comunitatea, dar și pe mine personal să îmi dezvolt ablitățile de comunciare în limba engleză, să îmi îmbunătățesc activitatea mea zilnică și să devin mai inițiată și curajoasă în ceea ce fac!”.

 

Maria Borta, directorul Bibliotecii Publice din Costești, beneficiarul a 2 proiecte majore realizate de către voluntară a spus: ”Activitatea Cynthiei a lăsat doar ”consecințe” pozitive pentru instituția noastră. Datorită efortului comun, lucrurile și activitatea noastră a căpătat un alt aspect, iar cuvintele toate de laudă îți aparțin doar ție!”.

 

Informăm că, Cynthia Katocs și-a desfășurat activitatea de voluntar al Corpului Păcii începînd cu anul 2015 în Primăria Costești. Cynthia a realizat mai multe proiecte, printre care și construcția unui veceu in bibliotecă, procurarea de mobilier nou și abilitarea cu echipament tehnic (proiector, ecran, ș.a.) a instituției, cursuri de semianre în domeniul antreprenoriatului și marketing, Clubul de engleză pentru toți, programe de lucru cu cititorii bibliotecii, ore separate cu locuitorii satului, etc.

 

Cu lacrimi în ochi și evident emoționată, Cynthia a spus că a fost cea mai ”cool” experiență care a avut-o vreodată și se bucură de ospitalitatea satului și tradițiile care cu siguranță vor rămîne la ea în suflet.

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×