Anunț! Tender!

 

Procurarea coșurilor de gunoi, a băncilor de relaxare, și a lucrărilor de instalare, amenajare pavaj în cadrul proiectului “Cetăţenii participă-comunitatea prosperă!”

 

Context

 

Asociația Obștească „Alternativa” implementează în perioada ianuarie-decembrie 2017 proiectul „Cetăţenii participă-comunitatea prosperă”. Acest proiect se realizează cu suportul Programului de Granturi Mici (PGM) al Facilităţii Globale de Mediu, implementat de PNUD Moldova, în colaborare cu Primăria Costeşti.

 

Pentru realizarea cu succes a acestui proiect, Asociația Obștească „Alternativa” planifică înverzirea şi amenajarea a 5 spaţii publice din satul Costeşti.

 

În acest scop, AO „Alternativa” va selecta o companie/companii pentru 3 loturi de produse și servicii.

 

Obiectiv

Pentru buna desfăşurare a Proiectului, compania/companiile selectate vor oferi bunuri și servicii conform termenilor şi condiţiilor contractului, pentru următoarele loturi:

 

  •  Bănci de relaxare,
  •  Coșuri de gunoi,
  •  Lucrări de amenajare a teritoriului.

 

Cererea de oferte și documentele adiționale pot fi expediate prin poștă, prin email sau depuse personal. Cererea de Oferte o puteți descărca  AICI Cerere_de_oferte_Alternativa-2 (1)

 

Oferta va fi transmisă în plic sigilat la următoarea adresa: AO „Alternativa”, str Ștefan cel Mare, satul Costești, raionul Ialoveni sau prin email la [email protected] cu nota „Tender proiectul „Cetăţenii participă-comunitatea prosperă”, până la data de 14 iulie 2017, ora 16.00.

Cererile de informaţii privind acest concurs pot fi adresate în scris la adresa de email [email protected] sau prin telefon la numărul 068895577 sau 060560229.

 

Doar companiile selectate vor fi contactate.

Dosarele incomplete nu vor fi evaluate.

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×