Campania ”Împreună pentru siguranța ta” a fost lansata de IP Ialoveni în satul Costești

Duminică, 16 iulie 2017, în localitatea Costeşti raionul Ialoveni, Inspectoratul de poliție Ialoveni a dat startul campaniei "Împreună pentru siguranță ta". 
Acțiunea s-a desfăsurat în colaborare cu Direcția Generală Securitate Publica, Inspectoratul Național de Patrulare, Serviciul Situații Excepționale şi Departamentul Trupelor de Carabinieri.


Deschiderea manifestației s-a efectuat cu o prestanță deosebită a fanfarei Ministerului Afacerilor Interne, continuând cu demonstrații spectaculoase ale echipei cu destinație specială "Scorpionii", echipa de lupte "taekwon-do" din s. Costeşti şi concursuri sportive de tragere a funiei, armwrestling şi minifotbal. 
La eveniment au participat președintele raionului Ialoveni, Anatolie Dimitriu, primarul satului Costeşti Natalia Petrea, preşedintele Uniunii Primarilor din raionul Ialoveni Mihai Catană, cît și alte personalităţi din administraţia raionului Ialoveni.


În cadrul evenimentului șeful Inspectoratului de poliție Ialoveni a semnat un acord de colaborare cu primarul localității Costeşti, având la bază consolidarea parteneriatului în domeniul promovării drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale omului.


Deasemenea angajații de poliție au demonstrat mijloacele speciale, armele din dotare ale poliției, au fost repartizate pliante informative cu recomandări utile pentru o viață în siguranță.


La sfîrșitul manifestației toți participanții au fost serviți cu bucate tradiționale pregătite de polițistele Inspectoratului Ialoveni şi înghețată.

Sursa foto: IP Ialoveni

 

 

 

 

 

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×