A fost turnat primul strat de asfalt pe strada ”Unirii” din Costești

Luni, 24 iulie 2017, a fost turnat primul strat de asfalt pe strada ”Unirii” din regiunea Furnicaru al satului Costești, în lungime de 300 de metri.  Pînă la sfîrșitul săptămînei curent vor fi asflatați în totalitate 500 de metri de drum.

 

Primarul satului Costești, Natalia Petrea a vizitat șantierul și  a purtat discuții cu compania în privința termenilor lucrărilor și a verificat starea acestora. La moment drumul este blocat și nu pot circula automobilele. Primăria Costești vine cu rugămintea către locuitorii din zonă să dea dovadă de răbdare în ce privește circulația transportului pe această porțiune și să se implice activ dacă este necesar la lucrările din imediata apropiere a gospodăriei lor.

 

Administrația Publică Locală vine încă o dată cu solicitarea către locuitorii zonei ”Furnicaru”, care beneficiază de acest drum să contribuie financiar la proiect. Astfel conform deciziei adunării cetățenilor din zonă, cele 100 de case care sînt amplasate pe strada ”Unirii” vor achita contribuția de 5000 de lei per gospodărie, iar celelalte 370 de case care nu au acces direct la strada, dar beneficiază de drum vor achita taxa de 500 de lei.

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×