ANUNȚ! Se organizează o nouă adunare a locuitorilor regiunii ”Furnicaru” din Costești

Primăria Costeşti convoacă adunarea generală a locuitorilor regiunii ”Furnicarul”, vineri 04 august 2017, ora 19.00 în preajma magazinului ”Vedernicov”.

La ședință se vor anunța cîți bani au fost colectați, ce lucrări s-au realizat și care este planul de lucru pentru următoarele luni. Deasemenea se vor pune la discuție întrebări și comentarii  care au survenit pe parcursul lucrărilor din partea cetățenilor. Va fi prezent proiectul tehnic al străzii ”Unirii”, care va putea fi consultat de cetățeni și vizualizat cum arată și ce parametri are acesta. 

 

Primăria Costeşti vine încă o dată cu solicitarea către locuitorii zonei ”Furnicarul”, care beneficiază de acest drum să contribuie financiar la proiect. Astfel conform deciziei adunării cetăţenilor din zonă, cele 100 de case care sînt amplasate pe strada ”Unirii” vor achita contribuţia de 5000 de lei de fiecare  gospodărie, iar celelalte 270 de case care nu au acces direct la stradă, dar beneficiază de drum vor achita taxa de 500 de lei.Rămîne  o condiţie obligatorie pentru fiecare gospodărie contribuţia la sistemul de canalizare de 1500 lei .

 

Informăm că la moment au achitat 42 de gospodării sume care variază între 500 şi 6000 de lei, 31 de gospodării au achitat contribuţia de 1500 de lei pentru canalizare. Astfel sînt colectaţi la moment pentru drum 86 700 lei, iar pentru canalizare 46 500 lei.

 

Locuitorii sînt aşteptaţi de luni pînă vineri  în contabilitatea Primăriei Costeşti, etajul 2, pentru achitarea contribuţiei.

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×