Săptămîna Națională a Voluntariatului a dat start și în satul Costești!

Voluntarii Centrului de Sănătate Prietenos Tinerilor ”AVANTE” s-au mobilizat și au dat start Săptămînii Naționale a Voluntariatului în satul Costești, printr-o activitate de voluntariat în cadrul Bibliotecii Publice Costești.

Astfel, 4 voluntari activi au reparat și readus la viață 30 de cărți din bibliotecă pentru ca cititorii să poată beneficia de literatura  instituției pe o perioadă cît mai îndelungată. Activitatea s-a desfășurat sub titlul de ”Cartea Cere Ajutor”. Menționăm că această activitate este o tradiție, desfășurându-se al 3-lea an consecutiv.

Sava Anastasia, voluntară activă a menționat : ”Sunt binevenite astfel de activități prin care promovăm voluntariatul și totodată reușim să aducem un beneficiu comunității din care facem parte, oricât ar fi el de mic! ”.

Săptămîna Naţională a Voluntariatului este organizată de Coaliţia pentru promovarea legii şi activităţilor de voluntariat şi susţinută prin proiectul „SNV 2017 – Hai în gașca voluntarilor”.

În cadrul acestei săptămîni, toate instituțiile, grupuri de inițiative și membri ai comunităților sînt invitați să desfășoare activități de voluntariat.

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×