Invitație pentru locuitorii zonei ”În deal la Cruce” pentru a planta material săditor în parc

AO Alternativa și Primăria satului Costești vine cu invitația către toți locuitorii zonei ”În deal la Cruce”, miercuri,  25 octombrie 2017, ora 9.00 să se mobilizeze pentru înverzirea viitorului parc. Vă invităm cu instrumente de lucru (hîrleț, sapă, căldări, mănuși) și dispoziție bună pentru a planta arbuștii și copacii.

Primăria Costești a săpat canalul pentru arbuști și va asigura cu apă plantațiile. AO Alternativa va coordona alături de agentul distribuitor de material săditor respectarea tehnologiei de plantare.

În acest context sînt invitați toți beneficiarii parcului (locuitorii din zonă, tineri, copii, agenții economici, ș.a.) să participe la crearea și dezvoltarea parcului de relaxare și odihnă pentru satul Costești.

Plantările vor continua și în celelalte zone planificate, în mod treptat, după finalizarea lucrărilor de amenajare.

Totodată, administrația publică locală vine cu solicitarea către toți locuitorii satului Costești, să își amenajeze spațiul din imediata apropiere a  gospodăriilor care le dețin și să planteze copaci și flori.

 

Informăm că Asociația Obștească „Alternativa” implementează în perioada ianuarie 2017 -mai 2018 proiectul „Cetăţenii participă-comunitatea prosperă”. Acest proiect se realizează cu suportul Programului de Granturi Mici (PGM) al Facilităţii Globale de Mediu, implementat de PNUD Moldova, în colaborare cu Primăria Costeşti.

 

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×