Plantări în masă în cadrul proiectului ”Cetățenii participă-Comunitatea Prosperă”

În perioada 25-27 octombrie 2017, AO Alternativa în parteneriat cu Primăria Costești au realizat plantări în masă pentru parcurile ”În deal la Cruce”, ”Furnicarul” și ”Centrul satului”, în cadrul proiectului ”Cetățenii participă-comunitatea prosperă”.

Plantările au avur loc prin mobilizarea și participarea lucrătorilor primăriei, consilierilor locali, lucrători din domeniul social, locatari din preajma parcurilor și agenți economici. Zeci de voluntari au înverzit și îmbogățit aspectul parcurilor cu copaci, arbuști și flori, au contribuit cu instrumente, muncă fizică și cîte un ceai cald pentru cei implicați.

Plantările urmează a fi completate în aceste zone și prelungite în celelalte parcuri după finisarea lucrărilor de amenajare și instalare a pavajului.

 

Informăm că Asociația Obștească „Alternativa” în parteneriat cu Primăria Costești implementează în perioada ianuarie 2017 -mai 2018 proiectul „Cetăţenii participă-comunitatea prosperă”. Acest proiect se realizează cu suportul Programului de Granturi Mici (PGM) al Facilităţii Globale de Mediu, implementat de PNUD Moldova, în colaborare cu Primăria Costeşti.

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×