Ziua Națională a Poliției a adus premii pentru colaboratorii din satul Costești

La 18 decembrie 2017, Poliția Națională a Republicii Moldova împlinește 27 de ani de la formare. Cu acest prilej, Inspectoratul de Poliție Ialoveni a organizat vineri, 15 decembrie 2017, o festivitate consacrată oamenilor legii. La evenimentul desfășurat la Casa de Cultură din Ialoveni au fost prezenți președintele raionului Ialoveni, Anatolie Dimitriu, primari din localitățile raionului, inclusiv Natalia Petrea, primarul satului Costești, reprezentanți ai societății civile și alți cetățeni.

Pavel Damaschin, șeful IP Ialoveni, a felicitat polițiștii cu această sărbătoare și le-a dorit perseverență, curaj și profesionalism în asigurarea securității țării și a fiecărui cetățean.

În cadrul festivității, premii și diplome au fost decernate colaboratorilor Inspectoratului de Poliție Ialoveni, cât și veteranilor și pensionarilor din sistemul afacerilor interne, care au activat în raionul Ialoveni. Colaboratorii din satul Costești au primit și ei premii speciale, precum:

Vasile Postică, șeful postului de poliție local a fost premiat cu 2 insigne: ”Polițist Eminent” și  pentru ”Serviciul Impecabil”, Andrei Nepotu care la fel activeză în satul Costești a primit ”Diplomă de mulțumire pentru activitate” din partea Inspectoratului Raional de Poliție Ialoveni. Vitalie Ionaș și Emilia Pavalache, ambii costeșteni, care activează la nivel regional au primit ambii diplome de mulțumire din partea INP Ialoveni.

Programul artistic al evenimentului a început cu evoluarea Orchestrei model a Departamentului Trupelor de Carabinieri a Ministerului Afacerilor Interne. În continuare, pentru publicul prezent au cântat ansamblul etno-folcloric „Ialoveneanca”, intrepretul Ady, Viorica Damaschin, Alina Ureche, Formatia artistică Fulger al batonului cu destinație specială a Batalionului Fulger.

Cu această ocazie, Primăria Costești vine cu un mesaj de felicitare pentru toți colaboratorii de poliție și le urează serviciu ușor, colaborare eficientă și cît mai mult timp liber pentru familie!

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×