Anunț pentru membrii Asociației de Economii și Împrumut ”Botna”

Prin prezenta, Comisia Națională a Pieței Financiare (CNPF), comunică că în conformitate cu Odonanța CNPF nr. 5/12-O din 22.01.2018, s-a dispus controlul complex privind respectarea legislației în domeniul asociațiilor de economii și împrumut de către AEÎ ”BOTNA” (s. Costești, r-ul Ialoveni), care va fi efectuat de colaboratorii CNPF la sediul asociației în perioada 29.01.2018- 09.02.2018.

Efectuarea controlului în cauză în conformitate cu Planul de activitate al CNPF pentru anul 2018, este condiționată de necesitatea verificării respectării prevederilor legislației în domeniul asociațiilor de economii și împrumut.

În acest context, ținând cont de prevederile art. 7 alin. (1) din Legea nr. 192-XIV din 12.11.1998 privind Comisia Națională a Pieței Financiare, solicităm informarea membrilor asociației, locuitori ai satului Costești, vis-a-vis de derularea controlului, totodată, comunicăm că, pe parcursul efectuării controlului, membrii asociației vor avea posibilitatea de a obține informații privind drepturile lor prevăzute de legislație și de a-și expune opinia referitor la activitatea acesteia.

Cu respect,

Valeriu CHIȚCAN,

PREȘEDINTE

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×