Echipa de baschet masculin a satului Costești este campioana raionului Ialoveni

Sîmbătă, 03.03.2018, s-a desfășurat Campionatului Raionului Ialoveni la Baschet (masculin), unde cîştigâtoare a devenit echipa din satul Costești.

Toate 4 echipe prezente în finalã au prestat jocuri pe masură, astfel clasamentul final a fost stabilit în următoarea ordine:

Locul I – satul Costeşti,

Locul II- orașul Ialoveni,

Locul III- satulBardar,

Locul IV – satul Răzeni.

Sportivilor li s-au înmînat premii și cupe din partea președintelui interimar al raionului Ialoveni, Oleg Mereacre, care a menționat că: ”Promovarea sportului și a spiritului de competiție în rîndul tinerilor este una din prioritățile administrației publice raionale, care va fi susținută și promovată întotdeauna de autorități!”.

La eveniment a participat și primarul satului Costești Natalia Petrea, care a spus: ”Bravooooo băieți!!!!! Vă Mulțumesc pentru performanța înaltă sportivă înregistrată și imaginea frumoasă a satului adusă prin acest rezultat!”.

Specialistul de tineret și sport al primăriei Costești, Veaceaslav Ionaș a mulțumit tinerilor din localitate pentru dedicarea timpului și a efortului în cadrul antrenamentelor intense, care a dat cel mai bun rezultat în ediția 2018.

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×