S-a început asfaltarea a 3 străzi din satul Costești

În data de 18 august 2018 a început asfaltarea unei porțiuni de drum de 500 de metri prin programul național ”Drumuri Bune pentru Moldova”. Porțiunea de drum planificată pentru construcție se poziționează în perimetrul străzilor ”Alexandru cel Bun, Alexei Mateevici și Constantin Negruzzi”, care leagă regiunea ”Poiana” cu zona ”În deal la Mori”.

Astfel asflatul și petrișul în valoare de 1 milion de lei este pentru 2000 m2 de drum, restul porțiunii va fi din contribuția Primăriei Costești și a gospodăriilor beneficiare. Lățimea drumului este de 4,7 metri. În urma consultărilor cu cetățenii beneficiari s-a decis că porțiunea de drum de cca. 1,5 km, care va fi construită din banii Primăriei și a cetățenilor să fie realizată din beton.

Lucrările sînt monitorizate prin vizite permanente ale autorităților publice locale și regionale prin prezența primarului, Natalia Petrea și a vicepreședintelui raionului Ialoveni, Oleg Mereacre.

Informăm că în curînd vor da start și alte lucrări de construcție și reparație a drumurilor locale, care au avut de suferit în urma puhoaielor de apă produse de ploile din lunile iunie și iulie 2018.

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×