Un nou drum pentru costeștenii din regiunea ”Dealul Morii” și ”Huțuleuca”

Locuitorii străzilor ”Alexandru cel Bun-Alexei Mateevici-Constantin Negruzzi” au un drum nou asfaltat pe o suprafață de 6300 metri pătrați și de o lungime de 1,1 km. Pentru aceste lucrări Guvernul Republicii Moldova a alocat companiei de construcții 3 milioane de lei prin programul guvernamental ”Drumuri Bune 1”.

Astfel în perioada cea mai apropiată cu condiții climaterice bune din contribuția cetățenilor se va construi și restul traseului din beton în valoare de 482 000 lei pînă la ieșirea Grădiniței din regiunea ”Poiana”. Cetățenii au contribuit cu cîte 5000 lei sau cîte 10 000 lei, în dependență de poziționarea către drum a propriei gospodării.

Primăria Costești informează că la moment se identifică resurse financiare pentru construcția și reparația drumului din ”Centru” spre ”Dealul Morii” și finalizarea construcția străzii ”Unirii” din regiunea ”Furnicarul”.

În 2019 Primăria Costești va continua renovarea drumurilor locale cu bani din Programul guvernamental ”Drumuri Bune 2” și bugetul local.

 

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×