De astăzi cu 22 de proiecte mai multe se vor bucura comunitățile din raionul Ialoveni

La data de 25 Martie 2019, în cadrul festivității de lansare a rundei a XVIII–a de Granturi Mici a Programului ,,Fondul pentru Tineri Ialoveni” a avut loc semnarea Acordurilor de colaborare și înmânarea oficială a Certificatelor de grant pentru implementarea celor 22 proiecte comunitare.

Proiectele fiind elaborate de grupurile de inițiativă civică şi consiliile locale de tineret din cele 14 localități ale raionului Ialoveni, în perioada 16 martie – 25 iunie 2019. La eveniment au participat peste 100 de tineri, la fel au fost prezente oficialități din raionul Ialoveni ce au adus laude la adresa inițiativelor sociale, reprezentanții instituțiilor partenere și donatorii programului. 

Dintre cele 22 de proiecte comunitare câștigătoare, două proiecte vor fi implementate de  grupurile de inițiativă civică în satul Costești, raionul Ialoveni, care anul acesta poartă titlul de „Costești – Capitala Tineretului”.

Ședința a fost urmată de un atelier de instruire despre procedurile de implementare a proiectelor, regulile de promovare a acțiunilor desfășurate, managementul financiar, întocmirea raportului financiar şi narativ, organizarea activităților din proiecte şi respectarea Calendarului rundei a XVIII-a de granturi mici a Fondului pentru Tineri Ialoveni.

 

Programul de Granturi Mici este desfășurat de Fondul pentru Tineri Ialoveni cu suportul financiar oferit de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, Consiliul raional Ialoveni, Fundația Est-Europeană din resursele Suediei. Această activitate este realizată de către Asociația Obștească “Eco-Răzeni” în cadrul Programului “Costești – Capitala Tineretului 2019”

 

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×