La o cafea cu primarul satului Costești

La data de 19.08.2019, în incinta Casei de Cultură din satul Costești, a avut loc proiectul „La o cafea cu primarul”. Tema acestei discuției a fost: Organizarea şi desfăşurarea Sărbătorilor Naţionale “Ziua Independenţei” şi “Limba Noastră cea Română”.  La eveniment au participat în special conducători de instituții, angajați administrației publice locale, agenți economici sau cetățeni din localitate.

În cadrul dialogului deschis cu primarul, Natalia Petrea, participanţii au venit cu idei și propuneri pentru o mai bună organizare a Sărbătorilor Naţionale. Totodată, șeful secției Cultură Ialoveni, Tudor Grigoriță a avut un aport mare la aceste discuții, venind cu propuneri privind mersul celor două evenimente naționale.

La finalul discuțiilor a fost aprobată o agendă prealabilă a Sărbătorilor Naţionale “Ziua Independenţei” şi “Limba Noastră cea Română” și au fost distribuite responsabilitățile persoanelor implicate. Natalia Petrea a declarat: ”Această practică este inovativă și eficientă, deoarece rolurile în anumite evenimente publice se distribuie tuturor angajaților dins ectorul public și nu cade tot pe umerii unei singure persoane. Deasemenea aflăm și părerea cetățenilor referitor la organizarea acestora, propuneri sau idei noi.”.
Informăm că iniţiativa „La o cafea cu primarul” face parte din acţiunile planificate în cadrul Programului Comunitatea Mea, la care a aderat şi Primâria Costești.
#primariaCostesti #ComunitateaMea

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×