14124466_669197156569431_7780262036033721653_o

Costești, sat cu aspiraţii europene

Dragi consăteni de acasă ori de peste hotare, stimaţi prieteni, parteneri, vizitatori,

Suntem recunoscători înaintaşilor noştri, care au construit infrastructura ce o folosim azi – drumuri, şcoli, grădiniţe, clădiri publice, etc. Acum sarcina noastră este să dezvoltăm satul conform cerinţelor moderne la nivel european.

În funcţia de Primar al satului Costeşti, adresez tuturor Dumneavoastră un cald bun venit pe site-ul primăriei, care este o fereastră deschisă tuturor celor care vor să cunoască localitatea noastră şi pe noi cei care locuim în ea.

Scopul paginii oficiale deschise este de aduce imaginea bună a localităţii Costeşti în memoria fiecărui vizitator.

Obiectivul meu personal este să recompensez încrederea celor care şi-au dorit să-i reprezint.Tot ceea ce fac împreună cu colegii şi consilierii este în interesul comunităţii, fiind conştientă de gradul de responsabilitate pe care mi l-am asumat.

Dacă am reuşit să demarăm ori să implementăm o serie de proiecte, aceasta se datorează forţei cu care mi-au dat-o gospodarii satului nostru, oamenii harnici şi înţelepţi, de care sunt înconjurată şi care îmi alimentează ambiţia şi entuziasmul. Consider importantă participarea publică şi contribuţia Dumneavoastră la toate proiectele în desfăşurare şi sunt mulţumită că am reuşit să trezim la mulţi consăteni simţul răspunderii pentru dezvoltarea comunitară şi nevoia de mai bine, precum şi să stimulăm capacitatea de adaptare a locuitorilor la cultura schimbării.

Dragii mei costeşteni, vă asigur că vă voi reprezenta cu cinste la toate întrunirile mele pentru a ridica imaginea satului nostru drag la înălţimea binemeritată, vă vom informa permanent cu ceea ce se întîmplă în localitate pentru a vă asigura de o administrare publică locală deschisă şi transparentă.

Personal, ca şi Dumneavoastră, îmi doresc localitatea noastră să fie mai frumoasă, mai curată, mai dezvoltată, cu oameni activi şi implicaţi pentru un viitor fericit pentru toţi pentru că “A fi împreună este un inceput, 

A lucra împreună este un succes,

A rămîne împreună este un progres” (Henry Ford).  

Să ramînem împreună într-un progres continuu al satului nostru.