Mesajul primarului Natalia Petrea cu ocazia celor 25 de ani de independență a Republicii Moldova

P1450545Astăzi, de 27 august 2016, îmi doresc să avem înțelepciunea celor care, în 1991, au înteles cît de important este să fim solidari, să fim uniți într-o singură națiune. Îmi doresc să privim spre viitor, să depășim ura și dezbinarea care o trăim în zilele de azi, și să construim împreună proiectul de țară, care să ne unească, să ne mobilizeze și să ne facă mîndri de Moldova.

 

În anul 2016, noi suntem datori să mergem înainte, indiferent de obstacole, trebuie să privim cu optimism viitorul și să ne cinstim trecutul. Ziua Independenței înseamnă, înainte de toate, UNIRE, iar clasa politică și cetățenii trebuie să înțeleagă că unitatea este motorul progresului, este condiția necesară pentru ca Republica Moldova să reușească.

 

Indiferent de diversele provocări, Primăria Costești își va face treaba și nu se va lăsa tulburată de scandal, de conflicte interne inutile și alți factori care pot duce la destabilizarea locală. Avem datoria să înaintăm pe un drum al unității, al construcției, al unei societăți demne si puternice. Încă mai sunt multe de făcut, dar sunt convinsă că putem privi cu mîndrie spre viitor, într-un sat european, cu o primărie care își respectă cetățenii și le oferă un nivel de trai mai bun.

 

La mulți ani Moldova!!!

 

Primar

Natalia PETREA

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×