Mesaj de felicitare a Primarului satului Costești, cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor în Etate

poza

Multstimaţi reprezentanţi ai generaţiei la vîrsta înţelepciunii, dragii noştri părinţi şi bunei,

1 OCTOMBRIE este Ziua Internaţională a Persoanelor în Etate. În această zi semnificativă pentru persoanele în etate, care constituie tezaurul naţiunii noastre, permiteţi-mi, scumpii noştri, să-mi exprim stima şi profunda admiraţie faţă de munca asiduă şi abnegaţia, depuse  pe parcursul anilor  pe tărâmul în care aţi activat, faţă de succesele pe care le-aţi înregistrat.

Satul nostru are nevoie de experienţa, înţelepciunea şi cumsecădenia Dvs.! Dorim din tot sufletul să ne fiţi alături, să ne îndrumaţi şi să ne oferiţi cunoştinţele şi experienţa pe care le aveţi, fără de care nu vom putea progresa, nu vom putea edifica un stat de drept, european, în care fiecare cetăţean să fie auzit şi protejat. Prin activităţile cotidiene ne convingeţi în fiece zi că jucaţi un rol extrem de important în viaţa societăţii noastre şi, prin urmare, trebuie să beneficiaţi de o mai bună calitate a vieţii. Cu plecăciune admirăm energia, luciditatea, înţelepciunea, blîndeţea, demnitatea şi rezistenţa Dumneavoastră.

 

De Ziua Mondială a Persoanelor în Etate, îmi exprim profunda recunoştinţă faţă de toţi cei care, prin activitatea de o viaţă, şi-au câștigat respectul și au adus o enormă contribuție în folosul întregii societăţi, celor, care s-au sacrificat pentru a ne construi prezentul de care ne bucurăm şi făcând tot posibilul ca noi să putem construi un viitor şi mai bun.

 

Vă doresc din suflet să aveţi parte de multă sănătate, pace, bunăstare și ani îndelungaţi, respect şi dragoste din partea celor  apropiaţi, aprecierea celor din jur, atitudini generoase din partea generaţiilor tinere, iar grija celor din jur să vă bucure mereu sufletul. 

 

Chemîndu-vă la viaţă activă şi la numărarea cu onoare a toamnelor adunate, Vă urăm multă sănătate, fericire, belşug şi prosperare.

 

 Va felicit călduros cu ocazia Zilei Internaţionale a persoanelor în etate şi Vă doresc ca nu numai ziua de 1 octombrie să fie pentru Dumneavoastră sărbătoare, ci şi toate celelalte zile ale anului. La Mulţi Ani !

 

Cu profund respect,

Natalia PETREA

Primarul satului Costeşti

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×