Clubul antrepenorilor recrutează participanți

Cynthia Katocs, voluntara de la Corpul Păcii, care va activa pentru doi ani în cadrul Primăriei Costești anunță crearea unui Club gratuit foto grouppentru antreprenorii și tinerii din satul Costești, în limba engleză.

 

Cine este eligibil?

• Persoanele cu vîrsta cuprinsă între 16 și 25 ani;

• Persoanele care cunosc limba engleză la nivel începător;

• Persoanele care vor să creeze sau deja au o afacere, vor să cunoască mai multe despre liderism sau cum să creezi un buget pentru afacerea sa, cum să realizeze studii pe piață, studii de fezabilitate, cum să identifice suport, ș.a. ;

• Persoanele care dispun de 2-3 ore pe săptămînă pentru participare;

• Persoanele punctuale.

 

Orele de antreprenoriat vor fi conduse de Cynthia în limba engleză, unde se va asigura și traducerea în limba romana. Clubul se va întîlni o dată pe săptămînă, programul va fi stabilit de participanți. Grupul va fi de 15 participanți, care vor fi selectați în baza unei scrisori de intenții (engleză sau romana), unde vor indica datele lor de contact, pentru a lua legătura.

 

Prima întîlnire va avea loc în data de 4 decembrie 2015. Scrisoarea de intenție poate fi trimisă la adresa de e-mail [email protected], cu subiectul ”Clubul antreprenorilor”, sau depusă personal la sediul Primăriei Costești, cabinetul 3.

 

Termenul limită pentru aplicare este 30 noiembrie 2015. Pentru mai multe detalii, puteți să ne contactați la numerele 069512370, 026852863, sau [email protected].

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×