Elena Bîrca din satul Costești, a obținut locul III, în cadrul Festivalului Național al Voluntarilor

elena bircaFestivalul Voluntarilor s-a desfășurat duminică, 6 decembrie, ora 12.00 la Sala cu Orgă. La concurs au fost depuse peste 100 de dosare, pentru cele 10 nominalizări.

 

Elena Bîrca, coordoatorul de voluntari ai Asociației Obștești Alternativa a participat la categoria cel mai activ voluntar din Republica Moldova, obținînd locul III. Elena a desfășurat peste 50 de activități la nivel local și național. Bîrca Elena activează în calitate de: Trainer Național în domeniul Sănătății Reproductive; Consilier în cadrul Consiliul Local de Tineri Costești;  Lider regional al Rețelei de Educatori de la Egal la Egal, Y-PEER Moldova; Voluntar Asociația Obștească Alterativa și CSPT Avante și elevă în Liceul Teoretic “Olimp”.

 

”Voluntariatul pentru mine nu este o funcție, este o stare, un mod de a trăi. Eu cred că într-o țară democratic alegem cum trăim în ziua alegerilor, dar făcînd voluntariat poți alege în fiecare zi cum trăiești!”.

 

Festivalul Voluntarilor 2015, ediția a XIII-a este organizat de Asociația „Serviciu pentru Pace”, cu suportul Ministerului Tineretului și Sportului al R. Moldova, al Coaliției pentru promovarea legii și activităților de voluntariat și al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Municipiului Chișinău.

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×