Seminar pentru părinți sau viitori părinți din satul Costești ”Vreau să fiu un părinte mai bun!”, cu psihoterapeutul Alexandru Ciobanu

educatie-limite-copiiVrei să fii un părinte mai bun pentru copilul tău? Dorești să îți cunoști copilul mai bine și să ai o comunicare eficientă cu el? Te întrebi de ce copilul tău nu mănîncă, de ce nu se duce la oală, de ce nu se îmbracă singur, de ce nu își spală dinții? Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor ”Avante” organizează un training pentru părinți sau viitori părinți, sîmbătă 20 februarie 2016, susținut de medicul psihoterapeut Alexandru Ciobanu, unde poți afla răspunsul acestor întrebări.

 

În cadrul instruirii participanții vor învăța cum pot să își educe copilul fără să îl bată, subiecte precum educație vs. dresaj,  perioada edipiană pentru copiii cu vîrsta 2-7 ani, metode de apărare a copilului când este agresat, ș.a. Va fi o prezentare interactivă, exerciții practice si discuție liberă, întrebările vor putea fi adresate direct sau anonim în scris.

Grupa de participanți va fi din 15 persoane, sunt invitate mămicileși tăticii. Lista va fi constituită după principiul, primii 15 înregistrați- primii serviți. Pentru seminar va fi percepută o taxă de participare de 75 lei per persoană. Evenimentul va avea loc în incinta CSPT Avante, Spitalul Costești, etajul 3.

Doritorii se pot înregistra la e-mailul [email protected] sau la telefonul 069512370, pînă miercuri, 17 februarie 2016.

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×