Și tu poți să te afirmi în comunitatea ta!Fii voluntar în cadrul proiectului : ,,Satul meu – culoare pentru suflet”!

2În perioada 25 martie-01 iunie 2016, grupul de iniţiativă ,,Colibri”, Costeşti, va implementa proiectul Expresie: Satul meu – culoare pentru suflet, cu suport financiar din partea Fondului pentru Tineri Ialoveni în runda a XII-a a Programului de granturi mici și Primăria Costești.

 

Scopul proiectului este educarea spiritului de voluntariat în rândul tinerilor din localitate, prin participare la pictarea stațiilor de microbuz. Echipa de implementare își propune, ca la finalizarea activităților din cadrul proiectului, să fie promovat curățenia și arta în Costești, prin picturile murale, și să fie sensibilizați cetățenii de a nu lipi afișe informative pe pereții stațiilor, care, la moment au un aspect neplăcut.

 

Unul dintre obiectivele proiectului este mobilizarea unei echipe de voluntari să ajute pictorul și membrii grupului de inițiativă să dea o nouă imagine stațiilor. Dacă ești interesat să te implici în viața comunității și să cunoști alți tineri activi, te încurajăm să faci parte din grupul de voluntari.

Poți să te înscrii (Nume, Prenume, Date de contact) la adresa de email [email protected] limită de înregistrare este: 05 aprilie, 2016. Pentru a afla mai multe detalii poți să ne contactezi la numărul de telefon 068895577. 

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×