EcoTerra te invită la ”Velo-Youth” în cadrul Hramului satului Costești

poza buna”Există o formă de cunoaştere pe care nu poţi să o obţii decât prin participare: nu ai cum s-o obţii stând pe margine, privind şi comentând.”

 

Nu fi nici tu cel care stă pe margine, participă și tu la cursa „Velo-youth” ce se va desfășura pe data de 22 mai, în cadrul festivității locale „Hramul satului Costești”.

 

Tot de ce ai nevoie pentru a atinge succesul este o bicicletă și multă voință. Cursa velo se va da startul la ora 10:30. Traseul cursei include strada centrală între așezarea Primăriei, regiunea Centru și Fabrica de vinuri, regiunea Gîrlei. Participanții sunt îndemnați de a se înregistra la adresa de e-mail [email protected] sau la telefonul 069701469 al grupului de inițiativă EcoTerra pînă la data de 20 mai și a se prezenta la manifestare începind cu ora 09:45.

Cursa „Velo- youth” este organizată de grupul de inițiativă EcoTerra în parteneriat cu autoritățile publice locale, susținuți de Fondul pentru tineri Ialoveni, asociația obștească Eco-Răzeni

“Proiect realizat în cadrul Programului de granturi mici pentru tineri  desfăşurat cu suportul financiar oferit de Ministerul Tineretului și Sportului al Republicii Moldova, Fundaţia Est-Europeană Moldova, Consiliul Raional Ialoveni, Asociaţia Obştească „Eco-Răzeni” şi mijloacele băneşti acumulate de membrii Fondului pentru Tineri Ialoveni de la agenţi economici, persoane fizice şi din organizarea evenimentelor speciale și Primăria Costești.”

logo

4 13022178_998849910203456_1586941808_n

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×