Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor ”Avante” organizează ziua ușilor deschise

Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor  ”Avante” din satul Costești organizează ziua ușilor deschise, cu ocazia celor 10 ani de activitate. Evenimentul va avea loc vineri, de 13754482_1008554752591697_9002667594893431950_nZiua Internațională a Tineretului, începînd cu ora 10.00, în sediul organizației, care se află în cadrul centrului de Sănătate Costești, etajul 3.

 

Echipa Centrului Avante și voluntarii acestuia au pregătit mai multe surprize vizitatorilor printre care victorină cu întrebări despre modul sănătos de viață şi premii, face-painting pentru copii și jocuri distrative, clubul de jocuri intelectuale, jocuri interactive, jocul cu paraşuta pentru adolescenți, atelier de pictură şi desene animate, expoziţia din partea Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialoveni (AOFM Ialoveni), invitați din cadrul administrația publică locală și raională.

 

Centrul de Sănătate Prietenos Tinerilor Avante, unul din cele 37 de centre din Moldova, s-a înființat în anul 2006, la inițiativa Asociației Obștești Compasiune. Beneficiarii Centrului sunt tinerii cu vîrsta cuprinsă între 14 și 30 de ani, familiile lor, școlile, instituțiile publice, asociațiile obștești, precum și întreaga comunitate din raionul Ialoveni. Serviciile oferite ale centrului sînt: servicii consultative- psiholog, medic, asistent social, dermato-venerolog, ginecolog, consiliere la HIV, activități instructiv-metodice- seminare, workshop-uri, mese rotunde, campanii informaționale, concursuri, distribuire de materiale, flashmob-uri, și Abonamente la Centrul cultural sportiv Avante.

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×