Recepția lucrărilor străzii Constantin Stamate din satul Costești

Sîmbătă 22 octombrie 2016, Primăria Costești a organizat recepția finală a lucrărilor străzii Constantin Stamate din primregiunea Movila al satului Costești.

 

Evenimentul a dat start cu un mesaj de felicitare din partea primarului Natalia Petrea pentru toți gospodarii care s-au implicat financiar și cu forțele proprii pentru a construi acest drum și a asigura accesul copiilor la școală și grădiniță, dar și a populației în general. Primarul a oferit o diplomă de merit consilierului local, Parascovia Bivol, care s-a implicat zilnic în acest proiect. Doamna Bivol a monitorizat și organizat fiecare acțiune ce a ținut de construcția străzii.  Diplomă de gratitudine a fost oferită și Valentinei Jalbă, liderul regiunii, care a mobilizat aproape 40 de gospodării să contribuie cu surse financiare și muncă pentru a construi drumul în întregime.

14801207_699183520237461_1489666964_nGospodarii s-au mobilizat și au organizat o masă de sărbătoare, unde părintele Bisericii Sf. Trei Ierarhi, Grigore Mereacre a susținut o slujbă divină și a mulțumit tuturor cetățenilor pentru efortul depus.

 

Proiectul de construire a drumului a dat start în luna iulie, în urma depunerii unei petiții de către cetățenii care locuiesc pe strada Constantin Stamate. Astfel cetățenii au contribuit cu suma de 130 000 lei, au depus și efort fizic zilnic în cadrul lucrărilor, pentru a economisi din devizul de cheltuieli. Primăria Costești a contribuit la acest proiect cu suma de 550 000 lei. Costul total  a fost 680 000 lei.

imaginea2 imaginea3

 

 

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×