Inspectoratul de Poliție Ialoveni organizează la Costești un eveniment de zile mari

Inspectoratul de Poliție Ialoveni organizează duminică, 16 iulie 2017,ora 10.00 campania ”Împreună pentru siguranța ta”. Evenimentul va avea loc în scuarul Casei de Cultură Costești.

 

Campania presupune un program special printre care ”Fanfara Ministerului Afacerilor de Interne”, exerciții cu caii Inspectoratului de Poliție, competiții sportive de tragere a funiei și fotbal între echipa poliției din Costești cu cea din Ialoveni, exerciții de apărare realizate de către carabinieri, discuții cu cetățenii în format liber despre metode de siguranță și apărare, distribuire de pliante. Un alt moment important va fi depunerea plîngerilor, comentariilor, ideilor și a propunerilor în mod anonim în boxa de idei privind activitatea poliției din raionul Ialoveni. Totodată pe parcursul evenimentului va fi instituit un serviciu de recepție a cererilor și plîngerilor cetățenilor în mod oficial, pentru a îmbunătăți accesul acestora la serviciile oferite de Inspectoratul de Poliție Ialoveni.

 

Inspectoratul de Poliție Ialoveni asigură că evenimentul va fi unul inedit și că are scopul de a fi alături de cetățeni, pentru a le răspunde la orice întrebare sau dilemă ce ține de siguranță și apărare.

 

 

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×