20 de elevi din Costești participă la o tabără de creație la Bacău!

Joi, 17 august 2017, Natalia Petrea a urat ”Drum Bun” pentru 20 de elevi ai școlii muzicale din satul Costești, care vor participa la o tabără de vară în orașul Bacău, Romania.

 

În baza Acordului de Cooperare din 31.05.2016 dintre Primăria Costești și Primăria Municipiului Bacău, Consiliul Municipal Bacău a aprobat alocarea surselor financiare necesare pentru organizarea unei tabere de creație, unde participă și 20 de elevi din Costești.
Timp de 6 zile, în perioada 17-23 august 2017,  copiii vor participa la un program divers, ce prevede activități artistice: dans, cântece, jocuri de cunoaștere interpersonală, dar și prezentarea localităților de unde vin într-un mod creativ.
Astfel, în cadrul Școlii de Muzică „Filip Todirașcu” Costești, a avut loc o selecție de către profesori  a celor mai talentați elevi.
Primăria Costești a contribuit cu asigurarea transportului în valoare de 11300 lei.


Deschiderea oficială a taberei  va avea loc la 18 august, unde va fi prezentă și Natalia Petrea, Primarul Satului Costești, alături de directorul Școlii de Muzică și alte două persoane din instituțiile publice din localitate.
 

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×