10 ani de activitate a Centrului Social “Sf. Filaret cel Milostiv” de pe lângă biserica “Sf. Nicolae” din Costeşti, r. Ialoveni

10 ani de activitate a Centrului Social de creaţie pentru copii şi tineret “Sf. Filaret cel Milostiv”, de pe lângă biserica “Sf. Nicolae” din com. Costeşti, r. Ialoveni.

Au trecut 10 ani de la inaugurarea Centrului. Ca și atunci, 10 ani in urmă, intr-o zi de toamnă aurită, ne-am adunat în curtea bisericii pentru a sărbători această dată semnificativă pentru noi. Amintiri… Primii profesori, primii elevi, primele succese, primii voluntari… Iar astăzi – expoziția cu lucrari ale copiilor talentați și un concert minunat al corului ”Anastasios”, sub conducerea dnei preotese Veronica Grigoriță. Ne-am bucurat de prezența primarului, dna Natalia Petrea, a ctitorilor, a grupului folcloric ”Haiducii” și a unui grup de oaspeți din Olanda.

Mulțumim tuturor celor care au contribuit cu suflet și inimă la palmaresul sărbătorii noastre: dlor Gheorghe și Elena Diaconu, dna Veronica Bivol; dl Ion Mereacre, care ne-a împodobit evenimentul cu o mare de flori; dna Parascovia Bivol și creștinilor bisericii Sf. Nicolae.

Și de acestă dată voluntarii Centrului, în frunte cu Mariana Bortă, s-au implicat cu totală dăruire în pregătirea și desfășurarea aniversării noastre, demonstrînd că sunt cu adevărat tineretul de aur a zilelor noastre.

Sursa: mitropolia.md

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×