Sportivii din Costești au cîștigat 11 premii de frunte la Gala Raională a Sportului

Vineri, 15 decembrie 2017, în cadrul Consiliului Raional Ialoveni s-a desfășurat ”Gala Raională a Sportului” unde au fost premiați cei mai buni sportivi ai anului 2017.

Evenimentul a dat start printr-un cuvînt de felicitare al președintelui raionului Ialoveni, Anatolie Dimitriu, care a subliniat importanța promovării unui mod sănătos de viață în rîndul tinerilor, dar și susținerea acestora de către autoritățile publice locale. Cu un mesaj de felicitare au venit sportivi, specialiști de tineret și sport, primari, reprezentanți ai asociațiilor de sport raionale și naționale.

Natalia Petrea a fost premiată alături de alți cinci primari pentru implicare plenară și susținerea fotbalului, care a spus: ”Deși nu am reușit să fiu prezentă la toate meciurile echipei satului Costești, mă bucur că tinerii noștri au cîștigat locul I pe raion și nu îmi rămîne decît să îi rog să repete această performanță și în anul 2018!”.

Veaceaslav Ionaș, specialistul de politici de tineret și sport din cadrul primăriei Costești a primit două premii ca cel mai bun antrenor de juniori la fotbal și cel  mai bun specialist de tineret a spus: ”Țin să mulțumesc tinerilor care au depus efort pentru obține aceste premii, dar și doamnei primar Natalia Petrea pentru susținerea oferită. Doresc  însă să menționez că majoritatea specialiștilor lucrează doar pe bază de entuziasm, iar aceste evenimente vin să stimuleze lucrătorii din domeniu”.

Tinerii din Costești care cîștigat locuri de frunte, diplome, trofee, cupe, cadouri și premii bpnești sînt:

  1. Cel mai bun jucător de baschet-Mihail SPRÎNCEANĂ,
  2. Cel mai bun luptător de judo-Mihaela MEREACRE,
  3. Cea mai bună pereche de dans sportiv-Elena DIACONU și Silvian LEVINTE,
  4. Cel mai bun portar la fotbal-Daniel MORARU,
  5. Cel mai bun portar de fotbal seniori-Vasile BÎRCA,
  6. Cel mai bun golgheter la fotbal juniori- Cristian NEGROIU,
  7. Cel mai bun golgheter la fotbal seniori- Constantin CEBOTARI,
  8. Cel mai bun jucător jucător al anului la fotbal, ediția 2017-Ghenadie BORTA,
  9. Cel mai bun antrenor de fotbal juniori- Veaceaslav IONAȘ,
  10. Cel mai bun specialist în domeniul politicilor de tineret și sport- Veaceaslav IONAȘ,
  11. Echipa Fair-Play de fotbal, ediția 2017- echipa satului COSTEȘTI!

Cu un mesaj de felicitare pentru tinerii sportivi a venit și vicepreședintele raionului Ialoveni, Oleg Mereacre,care a menționat administrația raionului Ialoveni va fi mereu aproape de discipolii sportului și antenorii acestuia.

Primăria Costești felicită toți tinerii care s-au implicat pe parcursul anului 2017 la competițiile sportive, agenților economici și consilierilor locali pentru contribuția financiară oferită, Consiliului Raional Ialoveni pentru susținere, dar și suporterilor care au fost alături de satul Costești! Felicitări!

 

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×