Consultările publice privind inițierea unui azil de bătrîni privat se amînă

Primăria Costești informează cetățenii interesați de a participa la consultările publice privind inițierea construcției unui azil de bătrîni privat, că evenimentul care urma să se desfășoare mîine 27 februarie 2018, se amînă pentru data de 06 martie 2018, ora 10.00. Motivul amînării este agenda încărcată a primarului satului Costești, care se află la moment într-o vizită oficială la Tîrgul-Ocna, Romania. Consultările vor avea loc în incinta Primăriei, sala de ședințe, etajul II.

Autoritatea publică își cere scuze pentru inconveniențe și vă așteaptă la noua dată anunțată!

Informăm că Primăria Costești a propus un proiect revoluționar ce în Romania se bucura de mare succes: azil de bătrîni privat realizat, prin mecanismul de Parteneriat Public-Privat. Proiectul respectiv va oferi bătrînilor rămași fără sprijin cu rude peste hotare posibilitatea de a beneficia serviciile centrului contra plata, populației acces la servicii medicale private și comercializarea produselor agricole cu contract de durată, administrației publice locale – valorificarea spațiilor anterior neutilizate, business-ului nou domeniu de activitate și cel mai important LOCURI DE MUNCĂ DURABILE!

Pentru detalii accesați, și distribuiți persoanelor posibil interesate și Vă îndemnăm să schimbăm viitorul, aici, acasă! Accesați scopul proiectului, pașii de executare, locația unde se planifică construcția instituției, beneficiile acestuia, exemple similare și totodată expuneți-vă părerea despre această idee la link-ul de mai jos

http://pppmoldova.org/proiecte/azil-costesti/

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×