O nouă amînare a consultărilor publice inițierea unui azil de bătrîni privat în satul Costești

Primăria Costești informează cetățenii interesați de a participa la consultările publice privind inițierea construcției unui azil de bătrîni privat, că evenimentul care urma să se desfășoare mîine 06 martie 2018, se amînă pentru data de 13 martie 2018, ora 14.00. Motivul amînării de această dată este necesitatea de a atrage mai mulți potențiali investitori interesați. Consultările vor avea loc în incinta Primăriei, sala de ședințe, etajul II.

Autoritatea publică își cere scuze pentru inconveniențe și vă așteaptă la noua dată anunțată!

Informăm că Primăria Costești a propus un proiect revoluționar ce în Romania se bucura de mare succes: azil de bătrîni privat realizat, prin mecanismul de Parteneriat Public-Privat. Proiectul respectiv va oferi bătrînilor rămași fără sprijin cu rude peste hotare posibilitatea de a beneficia serviciile centrului contra plata, populației acces la servicii medicale private și comercializarea produselor agricole cu contract de durată, administrației publice locale – valorificarea spațiilor anterior neutilizate, business-ului nou domeniu de activitate și cel mai important LOCURI DE MUNCĂ DURABILE!

Pentru detalii accesați, și distribuiți persoanelor posibil interesate și Vă îndemnăm să schimbăm viitorul, aici, acasă! Accesați scopul proiectului, pașii de executare, locația unde se planifică construcția instituției, beneficiile acestuia, exemple similare și totodată expuneți-vă părerea despre această idee la link-ul de mai jos

http://pppmoldova.org/proiecte/azil-costesti/

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×