Locul II pentru echipa satului Costești la minifotbal (seniori)

Locul II pentru echipa satului Costești la minifotbal (seniori)

Duminică, 01.04.2018, în cadrul finalei Campionatului raionului Ialoveni la minifotbal (seniori), echipa satului Costeşti s-a clasat pe locul II, demonstrînd o prestație frumoasă. Competiția a avut loc la ”Complexul Turistic Costești”, care a adunat zeci de microbiști înflăcărați.

Din echipa satului la minifotbal, care au jucat cu dîrzenie pentru satul Costești sînt: Bîrcă Andrei, Borta Ghenadie, Borta Nicolae, Sula Vasile, Grigoriță Veaceslav, Bîrcă Vasile, Mereacre Pavel, Borta Vitalie, Mereacre Vasile, Mihalachi Dorin, Bîrca Mihail și antrenorul/ specialistul în politici de tineret și sport al Primăriei Costești, Veaceaslav Ionaș. 

”Noi ne mîndrim cu voi, sînteți adevărați sportivi, care promovați modul sănătos de viață, disciplina și curajul” a menționat primarul Natalia Petrea, care a fost alături de jucătorii satului și i-a susținut.

Totodată, la finala fiecărui campionat de minifotbal există tradiția de a desemna cei mai buni sportivi, astfel costeșteanul Vasile Sula a cîștigat trofeul pentru cel mai bun Jucător. Desemenea s-au oferit premii pentru cel mai bun portar – Copeica Stanislav (Bardar) și cel mai bun golgheter Gonța Victor – (Bardar)

Clasament final:
Locul I – echipa s. Bardar
Locul II – echipa s. Costeşti
Locul III – echipa s. Dânceni
Locul IV – echipa s. Ruseştii Noi