Locul II pentru echipa satului Costești la minifotbal (seniori)

Duminică, 01.04.2018, în cadrul finalei Campionatului raionului Ialoveni la minifotbal (seniori), echipa satului Costeşti s-a clasat pe locul II, demonstrînd o prestație frumoasă. Competiția a avut loc la ”Complexul Turistic Costești”, care a adunat zeci de microbiști înflăcărați.

Din echipa satului la minifotbal, care au jucat cu dîrzenie pentru satul Costești sînt: Bîrcă Andrei, Borta Ghenadie, Borta Nicolae, Sula Vasile, Grigoriță Veaceslav, Bîrcă Vasile, Mereacre Pavel, Borta Vitalie, Mereacre Vasile, Mihalachi Dorin, Bîrca Mihail și antrenorul/ specialistul în politici de tineret și sport al Primăriei Costești, Veaceaslav Ionaș. 

”Noi ne mîndrim cu voi, sînteți adevărați sportivi, care promovați modul sănătos de viață, disciplina și curajul” a menționat primarul Natalia Petrea, care a fost alături de jucătorii satului și i-a susținut.

Totodată, la finala fiecărui campionat de minifotbal există tradiția de a desemna cei mai buni sportivi, astfel costeșteanul Vasile Sula a cîștigat trofeul pentru cel mai bun Jucător. Desemenea s-au oferit premii pentru cel mai bun portar – Copeica Stanislav (Bardar) și cel mai bun golgheter Gonța Victor – (Bardar)

Clasament final:
Locul I – echipa s. Bardar
Locul II – echipa s. Costeşti
Locul III – echipa s. Dânceni
Locul IV – echipa s. Ruseştii Noi

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×