Mesaj de felicitare a primarului satului Costești cu ocazia Zilei Naționale a României

Mesaj de felicitare a primarului satului Costești cu ocazia Zilei Naționale a României

„O viata avem, românilor… și-o cinste! Desteptați-vă, că am dormit destul!”, spunea Mihai Viteazul.  Aceste gînduri sînt actuale și în anul 2018, în an Centenar, cînd suntem la răscruce în a face multe alegeri ce ține de viitorul poporului nostru.

Astăzi  împlinim 100 de ani de Unitate și este cel mai potrivit moment pentru a fi mai puternici și mai liberi!

Ziua de 1 Decembrie 1918 este o zi cu o mare încărcătură istorică și de suflet a tuturor românilor, ziua în care înfăptuirea Marii Uniri s-a realizat.

În an Centenar îi omagiem pe toți cei care s-au jertfit și au contribuit pentru realizarea acestui act măreț și care nu și-au pus niciodată interesele personale în fața intereselor națiunii române. Cei care au înfăptuit Unirea ne-au învățat ce înseamnă curaj, solidaritate, dăruire și mai ales modestie. Nouă, urmașilor acestor eroi, nu ne rămîne decît să mișcăm carul din loc și să promovăm simbolurile și valorile primite, ca mai departe, să putem construi un viitor, asemenea unui vis frumos, numit România Mare!

Cu  ocazia Zilei Naționale a României, Vă transmitem cele mai sincere urări de bine și un viitor prosper și fericit!

La mulți ani, România! La multi ani, români, trăiți în unitate de neam!

Cu respect,

Natalia Petrea,

Primar satul Costești, r. Ialoveni

1 Comment

  • Posted 01.12.2018 Vasile Sula 09:57

    Sunt foarte bucuros sa aud aceste cuvinte de la conducerea satului si ma mandresc mereu cu oamenii buni a acestui sat „Costesti”. Sper sa nu fim numai cu vorba, dar si so înfăptuit. La mulți ani, Romania!

Comments are closed.