Costești și Iași – două capitale a tineretului în anul 2019

Duminică, 02 Decembrie 2018, Primăria Costești a avut oaspeți de onoare în frunte cu Mircea Meriacri, Coordonatorul Grupului de Lucru Iași – Capitala Tineretului din România 2019-2020 (ICTR), care este un costeștean activ încă de pe băncile școlii, Mihai Dragoș, președintele Consiliului Tineretului din România (CTR) și colegii lor de lucru. Primarul Natalia Petrea alături de echipa de implementare a proiectului Costești-Capitala Tineretului 2019 din Moldova a primit colegii din România cu mult drag și speranțe pentru o colaborare productivă în anul ce vine pe domeniul tineretului.

Astfel ambele părți au relatat despre planul de acțiuni care urmează a fi pus în practică în cel mai scurt timp în vederea identificării domeniilor comune, unde tinerii din cele două capitale să se regăsească. Primăria Costești aduce sincere mulțumiri pentru darurile de suflet din partea primăriei Iași și frumoasei inițiative din partea ICTR și CTR de a colabra în anul 2019 pentru a multiplica impactul tinerilor din Costești și Iași.


#costesticapitalatineretului2019 #ICTR2019 #CTR #rISeUp #Iași#Costesti #tineriactivi #ecorazeni #CRI #alternativa #meccm #centenar

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×