Mesaj de felicitare a primarului satului Costești cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor!

Femeia este primăvara vieţii, este anotimpul care reuşeşte să topească într-o singură culoare toate nuanţele celor patru vârste. Există ca să dea naştere şi să facă să renască viaţa, să şteargă lacrimile copiilor, să aline suferinţa şi durerile bătrânilor, să iubească şi să trudească până când poate să-şi împletească cuibul sub streaşina propiei case. Asemenea primăverii, este însorită sau innourată, capiricioasă şi schimbătoare, caldă, proaspătă sau rece, ca o zi, ca un izvor sau ca o noapte de martie.

Ziua de 8 Martie este ziua în care e timpul să vorbim nu doar despre apreciere, dar și despre implicarea femeilor în viața comunității în mod mai activ, implicarea lor în funcții de conducere în mod egal ca și bărbații și oferirea drepturilor sociale, politice și economice în mod echitabil. Astfel că administrația publică locală din Costești pledează pentru femei cu șanse egale în orice domeniu, femei libere și împuternicite de familie, societate, loc de muncă și colegi și încurajează implicarea lor activă la viața comunității!

Dragi FEMEI, Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să Vă însoțească pretutindeni și pe tot parcursul anului! O primăvară frumoasa în suflet și în gînd! Să aveți parte de tot ce Vă doriți!

Vă dorim un 8 Martie cât mai frumos !!!

Cu respect profund,

Natalia PETREA

Primarul satului Costești

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×