Atenție! Dezbateri Publice!!!

‼️Atenție! Dezbateri Publice la tema: ”??Este necesară sau nu contribuția cetățenilor satului Costești la proiectele comunitare de infrastructură?”, care vor avea loc în data de 23 mai 2019, începînd cu ora 14.00 în sala de ședințe a Primăriei Costești! ?
 
?➡️?Veniți să discutăm împreună problemele localității, să ne expunem părerea și să punem umărul la rezolvarea lor prin propuneri concrete, puncte de vedere și experiențe pozitive din alte localități aplicabile și la noi în sat.
 
‼️Deasemenea tinerii reporteri din cadrul proiectului ”Costești-Capitala Tineretului 2019” vă așteaptă în data de 22 mai 2019 la expoziția din scuarul Casei de Cultură cu materiale despre pașii ☝️? spre o guvernare transparentă,? planul local de aprofundare a transparenței pentru anii 2018-2020 și cu buletinul informativ al satului Costești realizat de tinerii voluntari!
 
Informăm că aceste activități fac parte din cadrul proiectului ”Sporirea Transparenței Administrației Publice Locale prin Implementarea Politicilor Participative” realizate de A.O. Alternativa în parteneriat cu Centrul Contact , cu suportul financiar al Centrului Contact și Fondului pentru Democrație al Națiunilor Unite (UNDEF)
DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×