Conferința Consiliilor Locale de Tineret din raionul Ialoveni

?Astăzi, 07 iulie, Costești-Capitala Tineretului 2019 găzduiește peste 40 de tineri la ”Conferința Consiliilor Locale de Tineret din raionul Ialoveni”,în incinta Casei de Cultură.
?În deschiderea evenimentului a venit cu un mesaj de salut și încurajare pentru munca depusă, vicepreședintele raionului Ialoveni Oleg Mereacre, viceprimarul satului Costești Andrei TurcanSergiu Gurau președintele Eco-Razeni, Maria Bivol, președintele A.O. AlternativaDian Gudima, secretar generaReţeaua Naţională a Consiliilor Locale ale Tinerilor din Moldova
Maria Codreanu, președintele Consiliul Raional de Tineret Ialoveni a prezentat un raport de activitate a consiliului pentru perioada 2018-2019.
?Ulterior consiliile locale de tineret din satele Văsieni, Țîpala, Răzeni, Ruseștii Noi, Bardar, Sociteni, Răzeni au venit cu prezentări despre succesele și provocările în desfășurarea activității de structură decizională în domeniul de tineret. ???
?Tinerii consilieri au primit cîte un stick de memorie ??? din partea programului național ”Costești – Capitala Tineretului 2019”, care conține materiale de lucru precum: model de statut al unui consiliu de tineret, liste de participanți, ordine de zi, procese-verbale, regulamente și alte documente necesare unui tînăr pentru ași desfășura activitatea de consilier.???
?Conferința Consiliilor Locale de Tineret din raionul Ialoveni continuă cu două ateliere coordonate de tineri moderatori, stabilirea planului de acțiuni pentru a doua jumătate a anului 2019 a celor 13 consilii locale de tineret din raionul Ialoveni.??️‍♀️?‍??‍♂️?
?Informăm că această activitate a fost desfășurată în cadrul programului național ”Costești-Capitala tineretului 2019” cu suportul Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×