Ședință de planificare a proiectului de creare a gospodăriei comunal-locativă intercomunitară

Astăzi, 19 ianuarie 2022 Primăria Costești, în frunte cu primarul satului, domnul Vasile Borta a găzduit un eveniment de planificare a proiectului de cooperare intercomunitară în vederea creării unei Gospodării comunal-locativă cu suportul Programul Comunitatea Mea.
Evenimentul a întrunit toți primarii parteneri: Elena Mosnegutu – primar al satului Hansca, Mihai Catan – primar al satului Molești și Daniel Tonu – primarul satului Zâmbreni.
Reprezentanții Programul Comunitatea Mea au venit cu un expert în domeniu, care a îndrumat echipa de implementare a proiectului de a crea gospodăria comunal-locativă intercomunitară sub formă de SRL, astfel va fi mai eficientă și transparentă activitatea acesteia în toate cele patru comunități beneficiare.
Echipa de implementare a proiectului a realizat un plan de acțiuni pentru următoarele două luni și urmează împreună cu Consiliile locale să aprobe statutul și obiectivele operatorului și identificarea persoanelor din cadrul comisiei de supraveghere a acestuia.

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×