Revelion 2024 (FOTO)

Cu ocazia Revelionului, Primăria satului Costești a organizat un program artistic de excepție, ce a inclus atât interpreți locali talentați, cât și artiști naționali remarcabili. Evenimentul a fost o ocazie minunată pentru comunitatea noastră de a se aduna și a sărbători împreună trecerea în noul an.

Nu numai adulții au avut parte de momente artistice deosebite, ci și cei mici au fost răsfățați, deoarece Moș Crăciun a fost prezent și a adus cu el daruri minunate pentru copii. Zâmbetele și bucuria de pe chipurile micuților au făcut din această serată un eveniment cu adevărat special.

Momentul culminant al serii a fost reprezentat de un spectaculos show de artificii, care a iluminat cerul nopții cu explozii de culoare și magie. Această priveliște uimitoare a fost cu siguranță un punct culminant al serii și a adăugat un farmec aparte evenimentului.

Revelionul organizat de Primăria satului Costești a fost o ocazie de bucurie și unitate pentru comunitatea noastră, și ne-a adus speranța și entuziasmul pentru noul an ce tocmai a început.

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×