Incendiu Intenționat Alimentat de Deșeuri în Satul Costești: Apelul Primăriei pentru Curățenie și Responsabilitate Civică

În noaptea trecută, a avut loc un incendiu de vegetație care, din păcate, a fost provocat intenționat. Autoritățile sunt în curs de identificare a persoanei responsabile pentru acest act, care va fi ulterior sancționată conform legii.

Incendiul a fost alimentat în mare parte de deșeuri, printre care furtunuri pentru picurători, acrilat aruncat și alte materiale inflamabile. În contextul acestui eveniment nefericit, Primăria Satului Costești face un apel către toți agricultorii și locuitorii să se asigure că deșeurile sunt curățate corespunzător până la data de 1 martie. Cei care nu respectă această solicitare vor fi supuși unei amenzi în valoare de 10.000 de lei.

De asemenea, se solicită persoanelor care au blocat sau arat abuziv canalul de protecție al Râului Botna să readucă situația la starea inițială. Nerespectarea acestei cerințe va atrage, de asemenea, sancțiuni.

Prin aceste măsuri, Primăria Satului Costești își exprimă angajamentul ferm față de protecția mediului și siguranța comunității. Colaborarea și responsabilitatea fiecărei persoane sunt esențiale pentru prevenirea unor astfel de incidente în viitor.

 

 

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×