Mesaj de Salut

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]Costești, sat cu aspiraţii europene

Stimaţi locuitori ai satului Costești,

În funcţia de Primar al satului Costeşti, adresez tuturor Dumneavoastră un cald bun venit pe site-ul primăriei, care este o fereastră deschisă tuturor celor care vor să cunoască localitatea noastră şi pe noi cei care locuim în ea.

Ne dorim, ca pe această cale, să venim în sprijinul cetăţenilor, oferindu-le dreptul la informaţia produsă şi gestionată de administraţia publică locală şi în acelaşi timp să fim ca o fereastră deschisă permanent tuturor celor ce vor să ne cunoască.

Mulţumesc în numele locuitorilor, tuturor vizitatorilor din ţară şi străinătate, pentru că au avut curiozitatea şi dorinţa de a afla cât mai multe despre noi.

Poate că veţi găsi oportunităţi de afaceri și proiecte, care, sperăm, vă vor îndemna să investiţi în satul nostru și poate ne veţi descoperi ca pe o destinaţie turistică, 

Țin să vă informez, că împreună cu administrația Primăriei și Consiliul Local Costești sântem în permanentă căutare a soluţiilor de redresare a situaţiei social-economice din localitate, în atragerea investiţiilor interne şi externe. Personal vă mulțumesc, pentru susținere, implicare și suport pentru a realiza obiectivele propuse!

Eu, din funcția de primar, îmi propun ca tot ceea ce întreprind, să fie în interesul Costeștiului, fiind conștient de gradul de responsabilitate pe care mi l-am asumat.
Sper ca prin informaţiile pe care le vom furniza, să avem un contact permanent cu tot ce se întâmpla în localitatea noastră.

Mulţumesc tuturor cetățenilor satului Costești și, nu în ultimul rând, mulțumesc tuturor celor care depun eforturi pentru a ajuta la implementarea proiectelor noastre.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×