Studioul de televiziune din Vaslui în vizită în satul Costești

p7Studioul de televiziune din Vaslui ”TV Total”, care reprezintă cea mai mare televiziune din regiune, cu transmisiune pentru postul Antena1, dar și alte canale de știri din Romania au desfășurat o vizită în satul Costești.

 

Scopul vizitei a fost de a realiza un interviu cu sătenii, despre importanța cooperării romanilor de pe ambele maluri ale Prutului, și cum este să gestionezi un sat, o instituție, unde peste 90% din populație s-a declarat de etnie romana.

 

Jurnaliștii au vizitat Biserica ”Arhanghelii Mihail și Gavril” și au felicitat costeștenii cu ocazia acestei sărbători. Acolo, oaspeții au fost întîmpinați de consilierii locali. Vizita și interviurile au continuat în Liceul Teoretic Olimp și Primăria Costești. În următoarele zile, echipa urmează să vizitez și ate instituții, inclusiv Casa de ambalare a fructelor din satul Costești.

 

Primara Natalia Petrea, a ținut să menționeze în cadrul interviului, despre importanța susținerii Guvernului Romaniei a drumului Republicii Moldova, spre Uniunea Europeană: Întotdeauna vom fi recunoscători, atît la nivel național, cît și local pentru susținerea Romaniei în dezvoltarea comunităților din Moldova. Parteneriatele pe care le avem cu o serie de localități din Romania sînt durabile și sperăm să mențină relația de înfrățire pentru totdeauna!”

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×