Vrei să schimbi ceva în satul tău? AO Alternativa te invită să faci parte dintr-un grup de mobilizare comunitară

12391420_1008376392518629_6709771299722527394_nAsociația Obștească Alternativa, în colaborare cu Primăria satului Costești au dat start implementării proiectului ”Apă de calitate pentru locuitorii satului Costești”, începînd cu 15 decembie 2015.

 

Printre activitățile principale a proiectului se numără crearea unui grup local de mobilizare comunitară care să se implice eficient în activități comunitare cu accent pe drepturile omului; lucrări de reabilitare a apeductului Gîrlea pe o lungime de 1,5 km, inclusiv cu contribuția cetățenilor și inaugurarea apeductului.

 

Astfel, organizația Alternativa face apel la cetățenii satului Costești de a se implica în cadrul grupului de mobilizare comunitară. Acest grup va fi creat din minim 15 costeșteni, care vor fi instruiți cum să se implice eficient în activități comunitare cu accent pe Drepturile Omului, să formuleze și să depună minim 5 petiții privind necesitățile satului adresate Primăriei Costești. Această activitate urmărește ca cetățenii să fie abilitați să identifice cele mai stringente probleme locale și să contribuie la dezvoltarea comunitară prin intermediul ONG-urilor locale.

 

Dacă dorești să faci parte din cadrul acestui grup poți trimite o scrisoare de intenție de maxim 150 cuvinte, în care să motivezi implicarea ta. Scrisoarea poate fi expediată la adresa [email protected] sau depusă personal la Primărie Costești, etajul 2, oficiul numărul 3 pînă în data 15 ianuarie 2016. Pentru detalii puteți scrie la adresa de e-mail indicată mai sus sau să apelați 026852863.

 

Sunt îndemnați să aplice în special cetățenii din regiunea Gîrlea, care vor beneficia de apeduct, persoane din diverse grupuri vulnerabile, dar și membri comunității care doresc să se implice.

 

Acest proiect este implementat detre Asociația Obștească Alternativa cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Guvernul Suediei și Miniaterul Afacerilor Externe al Danemarcei/DANIDA

discalimer

DISTRIBUIE

RAPORTEAZĂ O PROBLEMĂ

×